Service GPL si Instalatii GPL Auto in Bucuresti

Pentru a explica ce inseamna Kitul GPL Dedicat, in primul rand trebuie sa vorbim putin despre Instalatia Auto GPL Universala.

Instalatia Auto GPL Universala reprezinta un set de componente care instalata pe masina cu motorizare pe benzina permite acestui autoturism sa functioneze si pe GPL, in afara de functionarea pe benzina in functie de optiunea soferului.
Pentru a utiliza cu satisfactie deplina Instalatia Auto GPL si beneficia de toate avantajele folosirii acesteia fara problema, este foarte importanta respectarea a doua aspecte:
1. Instalatia Auto GPL (ca un set de componente integrate) trebuie sa fie aleasa corect, in functie de caracteristicile masinii respective.
2. Echiparea masinii (realizarea montajului) trebuie efectuata corespunzator tipului de masinii care se doreste a fi echipata, corect, calitativ si realizat de un service autorizat.

Kitul GPL Dedicat AGR reprezinta:

1. Componentele sunt alese in functie de autoturism astfel:
Componentele electronice sunt alese in functie de tipul autoturismului, anul de fabricatie si strategia de injectie a autoturismului;

Componentele mecanice, respectiv:
Reductorul se alege in functie de puterea si capacitatea motorului;
Multivalva se alege in functie de debitul de gaz necesar si puterea motorului;
Rampa de injectie si diuzele se aleg in functie de puterea motorului si strategia de injectie;
Dimensionarea corecta a accesoriilor, conductelor si furtunurilor necesare unui montaj corespunzator pentru fiecare autoturism.
2. Beneficiezi de un montaj conform standardelor europene:
Montajul se efectueaza in Service-uri autorizate RAR, care dispun de personal bine pregatit si informat de catre furnizor repecand tehnologiile de montaj puse la dispozitie de acesta.
Alegerea pozitiei de montaj a componentelor GPL ce alcatuiesc instalatia, trebuie efectuata astfel incat:
Componentele sa poata asigura o functionare optima, la parametrii pentru care a fost proiectata;
Pozitia componentelor sa fie in concordanta cu regulamentele Europene in vigoare;
Calibrarea sa fie facuta cu un soft performant.

Montajul unui Kit GPL Dedicat este garantia ca motorul va functiona cu GPL la aceeasi parametrii pentru care autoturismul a fost proiectat, iar la capitolul siguranta putem spune ca un Kit GPL dedicat, montat pe un autoturism este de doua ori mai sigur decat sistemul de alimentarea cu benzina al acestuia.

 

INSTALATIA GPL TOMASETTO STAG

01.07

stag200

este o instalatie de alimentare cu gaz a autovehiculelor de ultima generatie capabila sa alimenteze cele mai noi tipuri de motoare care corespunde celor mai severe norme de poluare.

Este un sistem care se monteaza in paralel cu cel de benzina functionand in stransa legatura cu sistemul de injectie al autoturismului ceea ce face ca acesta sa-si pastreze performantele dinamice si de consum.

Se poate monta pe orice autoturism alimentat cu benzina (3 – 12 cilindri) avand injectie electronica de benzina, cu nivel de poluare EURO5, EURO4, EURO3 si EURO2.

Instalatiile GPL Tomasetto Stag se impart in urmatoarele categorii:

1. INSTALATIA GPL UNIVERSALA

- Instalatia Universala GPL- LOW COST - Tomasetto Stag-200

s-200

 

 

 

 

 

 

- Instalatia Universala GPL  - Tomasetto Stag-4

s4

 

 

 

 

 

 

- Instalatia Universala GPLTomasetto Stag-300 ISA2

stag-300


 

 

 

 

 

 

2. KITURI GPL DEDICATE

- Kiturile GPL Dedicate – Tomasetto Stag Q-box

s-qbox

 

 

 

 

 

- Kiturile GPL Dedicate –  Tomasetto Premium

s-premium

 

 

 

 

 

 

 

INSTALATIA GPL PRINS

prins

logo_vsi

PRINS – VSI este instalatie de alimentare cu gaz a autovehiculelor de ultima generatie nr. 1 in OLANDA si GERMANIA capabila sa alimenteze cele mai noi tipuri de motoare cu o putere max pana la 400 Kw.

Se poate monta pe orice autoturism alimentat cu benzina (3 – 12 cilindri) avand injectie electronica de benzina, cu nivel de poluare EURO2, EURO3, EURO4, EURO5.

 

 

Instalatia GPL Prins VSI – LPG

prins-vsi