Despre noi

Societatea noastra a luat fiinta in anul 1994 avand ca principal obiect de activitate montajul instalatiilor GPL, ulterior extinzandu-ne si cu activitatea de vulcanizare. De-a lungul timpului a evoluat constant.

Service-ul nostru este dotat cu aparatura de diagnosticare de ultima generatie, si detinem un personal cu experienta scolarizat la firme de renume din acest ramura a activitatii.

Pentru clientii care apeleaza la serviciile noastra am  creat o sala de asteptate confortabila, cu masute si taburete, unde pot servi multe sortimente de cafea sau bauturi racoritoare de  unde se poate urmari urmari lucrarile pe care le prestam.

Firma noastra comercializeaza si anvelope de diverse marci si diverse dimensiuni noi sau second-hand, la cerere efectuand si servicii de vulcanizare.

Cine suntem noi?

Misiunea Noastra
Misiunea noastra este sa propunem pe piata din Bucuresti servicii de montaj, service si mentenanta instalatii GPL de foarte buna calitatea.
Psihologia noastra
Pe o piata in continua dezvoltare ca cea a instalatiilor gpl auto in care parcul de masini este din ce in ce mai diversificat, trebuie sa putem oferi solutii tehnice de inalta calitate.
Promisiunea noastra
Catalogul de Kituri GPL Dedicate AGR Autogas Group ne ofera posibilitatea de a va oferi instalatii GPL specifice fiecarui autoturism si tot odata promisiunea de a va bucura de placerea de a conduce pe GPL in conditii de siguranta facand o economie de pana la 50%.

Activitatile noastre

Montaj, service, intretinere instalatii GPL 100%
Vulcanizare 85%
Electrica auto 75%

Produsele cu care ne mandrim